Belgie

Boek produceren en bezorgen in België doen wij al jaren. Dagelijks rijden er vervoerders richting onze Zuiderburen voor kleine en grote oplage boeken. Omdat wij ook voor België gratis verzenden aanbieden is De Boekdrukker een goed alternatief voor de drukkerij om de hoek.

Bezorging naar België

Dankzij een efficiënt logistiek netwerk kunnen wij uw bestelling van hardcover en softcover boeken met een snelle levertijd bezorgen naar elk adres in België. Al meer dan dan 10 jaar bedienen wij onze groeiende groep klanten in België voor het bedrukken van hard- en softcover boeken. Wij rekenen geen extra kosten voor het leveren van onze boeken in België. U kunt per bestelling aangeven naar welk adres u uw producten wilt laten verzenden.

Hoe zit het met de btw in België?

Voor bezorging naar een adres in België brengen wij geen extra kosten in rekening. Indien het zakelijke factuuradres zich in België bevindt én de boeken ook in België worden afgeleverd, zal de verschuldigde btw komen te vervallen. Dit laatste geldt niet voor particulieren en VZW’s. Hoe werkt dit dan? De btw wordt verlegd naar de afnemer in het andere EU-land (in dit geval België). Als u meer informatie wilt ontvangen over bezorging naar België of andere vragen heeft over onze dienstverlening, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Wat zijn de kosten?

Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn om uw boek door De Boekdrukker te laten produceren en naar België te verzenden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant