Boeken drukken in België

Elke dag doen wij onze uiterste best om klanten in Nederland te voorzien van kwalitatieve boeken en ander drukwerk. Vanaf vandaag heten wij ook onze zuiderburen hartelijk welkom om kleine en grote oplage boeken bij ons te laten drukken.

Snelle bezorging

Dankzij een efficiënt logistiek netwerk kunnen wij uw bestelling van hardcover en softcover boeken met dezelfde levertijd als voor Nederland bezorgen naar elk adres in België. Als ingezetene van België kunt u zich op onze website aanmelden om bestellingen te plaatsen. Een bijkomend voordeel is ook dat Nederlandse klanten bestellingen naar België kunnen laten bezorgen. U kunt per bestelling aangeven naar welk adres u uw producten wilt laten verzenden.

Belangrijke informatie

Voor bezorging naar een adres in België brengen wij geen extra kosten in rekening. Indien het zakelijke factuuradres zich in België bevindt zal de verschuldigde BTW komen te vervallen (geldt niet voor particulieren), deze wordt namelijk verlegd naar de afnemer in het andere EU-land (België). Indien u meer informatie wilt ontvangen over bezorging naar België of andere vragen hebt over onze dienstverlening dan staat onze klantenservice voor u klaar of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.