Iedereen kan een boek drukken

Het is in 2016 het jaar van het boek. Bij De Boekdrukker besteden wij daar op verschillende manieren aandacht aan. Zo zullen er op onze blog allerlei leuke artikelen verschijnen die u meer informatie geven over de verschillende wijzen van het boekdrukken. Deze blog gaat over het drukken van uw eigen boek, tijdschrift of brochure. Hoe doet u dat precies, een eigen boek drukken?


Mijn eigen boek drukken, waarom zou ik dat doen?

Heeft u er weleens aan gedacht om uw eigen boek te laten drukken? Waarschijnlijk niet. Het is ook (nog) niet een heel bekend concept. Boeken drukken staat bekend als iets wat ‘auteurs’ doen. De gedachte hierbij is dat ‘auteurs’ hun boeken bijna altijd drukken voor de verkoop. Niets is minder waar!
Bij De Boekdrukker komen steeds vaker mensen of bedrijven met ideeën voor een boek, tijdschrift of brochure. U kunt hierbij denken aan een boekje voor uw eigen vriendenkring, binnen het (eigen) bedrijf of als cadeau voor een speciale gelegenheid. Bekijk voor inspiratie ook deze verhalen van klanten van De Boekdrukker.

Mogelijkheden om uw eigen boek te drukken

De Boekdrukker heeft alle mogelijke druktechnieken in huis. Natuurlijk kunt u uw boeken bij ons met een normale afwerking bestellen, maar denk bij bijzondere exemplaren ook eens aan een bijzondere afwerking. Zo kunnen wij uw boeken bijvoorbeeld ook genaaid binden, om een speciaal boek nog specialer te maken.

Een boek dat u speciaal voor uw vriendenkring of netwerk laat drukken, hoeft natuurlijk niet in een grote oplage. Bij De Boekdrukker is het al mogelijk om vanaf een oplage van 10 stuks uw boek te laten ontwerpen en drukken. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om zijn eigen boek te drukken.

Waarom uw eigen boek drukken bij De Boekdrukker?

De Boekdrukker levert drukwerk van de hoogste kwaliteit. Dat mag u van ons verwachten. Onze dienstverlening is naast drukwerk, uitgebreid met het geven van advies. Het advies geven wij op het gebied van het ontwerp van uw te drukken boek, het papiersoort, de afwerking en sinds kort ook over de promotie van uw boek. Zonder enige kennis van het drukken van een eigen boek krijgt u bij ons dus altijd een optimaal resultaat.

Nog meer informatie over het drukken van uw eigen boek?

De Boekdrukker geeft u kosteloos advies bij het drukken van uw eigen boek. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het ontwerpen en promoten van uw boeken. Wilt u meer weten over hoe u zelf uw boek bij ons kunt laten drukken? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!